Loading...
Bulvanen2019-02-10T11:48:05+00:00

Ett fall för advokat Carl B. Lambert

Den svenska advokaten Carl B. Lambert är efter hustruns död sedan flera år bosatt i Spanien. Han har inte arbetat på några år och har varit rätt nergången. Men så får han ett telefonsamtal och är snart involverad i ett av sitt livs svåraste fall.

Det är kollegan Carretero i Madrid som ringer och ber honom komma till Sevilla för ett möte med en svensk affärsman som fått allvarliga bekymmer med Skatteverket efter att ha köpt ett antal vinstbolag. Bolagens deklarationer har underkänts och de har påförts skatteskulder på sammanlagt två miljarder kronor.

Lambert blir mannens försvarare, och snart har han inte bara den amerikanska säkerhetstjänsten i hasorna utan också ryssarna, och i bakgrunden agerar en ny terrororganisation…

SPRÅK

Svenska

UTGIVEN

2018-11

ISBN

Häftad: 9789176834619
E-bok: 9789176834626

ANTAL SIDOR

239

REDAKTÖR

Per Faustino

OMSLAG

Nils Degerman

KÖP HÄFTAD VERSION
KÖP E-BOK

Beställ Bulvanen

Bulvanen finns kan beställas både som häftad bok och som E-bok. Beställ boken på adlibris.se eller bokus.com.

Befinnner du dig på Costa del Sol kan du köpa boken hos Hair by Linda, Advokatfirman Nordgren, Gonvel & Kamph i Marbella samt Alamo Costa del Sol i Fuengirola.

25 SEK av varje såld bok går till välgörande ändamål.

En sann bild av livet som advokat i stora ekomål

Bulvanen är första boken av fem i serien om advokaten Carl B. Lambert. Målet var att skriva fem böcker som visar hur det är att arbeta som advokat i stora ekomål. Att ge läsaren lärdom om advokatyrket och dess kärnvärden. Man får följa Carls arbete som försvarsadvokat från första parkett i rättssalen böckerna utspelar sig i ett storpolitiskt tema, starkt inspirerat av den värld vi lever i med terrorism, kriget i Syrien, pengatvätt med mera.

Fler böcker

Fler böcker i serien om advokat Carl B. Lambert
Loading...
Loading...
“Kusligt trovärdigt när advokat Göran Rise ger ut första romanen”
Svenska Magasinet

Har du läst boken?

HÖR GÄRNA AV DIG OCH BERÄTTA VAD DU TYCKER OM BOKEN
HÖR AV DIG

OM GÖRAN

Göran Rise är advokat och har mer än 50 års erfarenhet av brottmål och ekobrottsmål. Bland de mest uppmärksammade försvararuppdragen syns Norrmalmstorgs-Janne och kungavännen Bo Merner och de numera legendariska kassaskåpstjuvarna i AB Svenska Brott.

I november 2018 släpptes Bulvanen, första boken i en serie av fem böcker om advokaten Carl B. Lambert.

> Se alla böcker

NYHETER